Hovedretter / Hauptgerichte

Oksemørbrad af Black Angus.
Fra John Stone i det smukke Irland, hvor kvæget går på græs hele året.

     

200 gram

  Kr. 299,-

300 gram

  Kr. 389,-

400 gram

  Kr. 479,-
500 gram   Kr. 569,-
       
Ribeye Steak.
Er berømt for sin marmorering som giver saft, kraft og mørhed.
     
250 gram   Kr. 299,-
350 gram   Kr. 389,-
450 gram   Kr. 479,-
550 gram   Kr. 569,-
       

Tomahawk / Còte de boeuf til at dele (ca.. 30 min. tilberedningstid)

Kotelet stykke som sidder på benet og skæres ud ved bordet. Til dette lækre stykke kød serveres der fritter og sause beanaise.
Ca. 1000 gram inkl. ben.

  Kr. 999,-

Culotte steg til at dele ca. 1200 gram

Til at skære ud ved bordet. Der serveres sky sauce, dagens katoffel og grønt til dette lækre stykke kød.

  Kr. 1199,-

Dagens fangst / Fisch des Tages
Fra Erik i Thorsminde

  Kr. 249,-

Farseret unghane / Gefulltes Hähnchen.

  kr. 239,-

Salat
Som tilbehør til hovedret / beilage zum Hauptgericht

  kr. 49,-

Der serveres dagens kartoffel, grønt og sauce til alle hovedretter (-Tomahawk)

Alle Hauptspeisen werden serviert mit Kartoffeln, gemùse und der soBe des tages.


RESTAURANT BØFFEN  |  V. STRANDGADE 1, 6950 RINGKØBING  |  TLF: 97 32 27 27  |  EMAIL: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.