Bøffen`s Leverandør.

Vi er stolte af det vi laver og de leverandører vi handler med, alle sammen leverandør som går op i dyrenes sundhed og trivsel, at deres naturlige behov tilgodeses, så stress og medicinering undgås, hvilket kan ses og smages på kødet.

HOPBALLE MØLLE.

Hopballe mølle ligger ved Grejs Å mellem Vejle og Jelling i den nordlige ende af den naturskønne Grejsdal. Hopmalle Mølle er en gammel slægtsgård, som har været i familiens eje siden 1807 – hele tiden gået i arv fra Far til Søn. I dag driver 6 generation stedet – og 7. generation hjælper til!

Hopballe Mølle har ud over landbrug med planteavl produceret kyllinger i mere end 20 år med fokus på dyrevelfærd og den gode smag, kyllingerne trives og har masser af plads at røre sig på! Hvilket gør at de faktisk kan flyve. Pladsen gør, at kyllingerne kan røre sig meget mere, det giver muskler, og kødet får dermed mere struktur.

Kød fra Klitten, Ejes & drives af Dorthe og Jens.

Krogensgård er en gammel slægtsgård i Houvig mellem Vest Stadil Fjord og Vesterhavet.

Gårdens marker ligger på Klitten mellem Husby og Hvide Sande - flot og naturskønt placeret ned til fjorde, hvilket betyder, at driften er tilrettelagt med mest mulighed hensyn til dyrenes sundhed og miljøet, og derfor går dyrene på usprøjtede marker.

Kvæget er charolais og simmentalkrydsning, hvilket giver en høj klassificering af kødet. Køerne går 6 - 7 måneder om året på mark med kalvene. 5 avlstyre besøger foldene.

Fodringen er tilrettelagt, så dyrene vokser i rolig tempo dvs. dyrene ikke får kraftfoder eller tilskudsfoder, men lever af græs og planter fra kysten. Hele sommeren fra midt april til midt november henter alle dyrene fodret på de store folde ned til fjordene Ringkøbing Fjord og Vest Stadil Fjord.  Foldene er ekstra store, så man sikre nok foder og god foderstand hos dyrene. Sommeren igennem laves på øvrige folde godt hø og vinterfoder, som udgør fodringen i vinterhalvåret, hvor dyrene fodres i hække. Den langsomme tilvækst hos dyrene, gør kødet mere velsmagende.

Mange spørger om man kan smage i kødet, at dyrene har gået i det salte klima og spist planter her, og her må vi med et glimt i øjet kun svare: “Måske kræver bøfferne kun lidt peber….de er allerede saltede!”………Vi tror fast på, at levevis hos kvæget er afgørende for smagen og oplevelsen af kødet.

Jelling naturkød, Krogmodnet oksekød af topkvalitet.

Jelling Naturkød er så heldige at være eneforhandler på produkter fra den irske leverandør John Stone. John Stone har stort fokus på dyrevelfærd, og det afspejler sig i kødets forrygende kvalitet. Kvæget er 100 % græsfodret og lever på græs hele deres liv så vidt det milde klima tillader det. Dette giver kødet smag, saft og mørhed. For at få det helt perfekte stykke kød, bliver det krogmodnet i optil 21 dage i tempererede kølerum. Kvæget og udskæringerne er omhyggeligt udvalgt for at sikre at kvaliteten er fantastisk hver gang.

Black Angus - præmie irsk oksekød
Aberdeen Angus - oksekød er verdenskendt for smag, mør- og saftighed.
Black Angus oksekød har en forrygende smag pga. en 100 % naturligt græs baseret kost, og får sin saft og mørhed pga. sin marmorering.

Thorsminde Fisk, ejes af erik.

Alt vores Fisk leveres af Torsminde Fisk som henter de fleste fisk ud for vandet i thyborøn, det ejes af Erik Hansen som er udlært fiskehandler og har haft egen virksomhed i 18 år, startede i et lille lokale for at se om hans vision om at levere kvalitets fisk til danskerne kunne holde… det holdt, han måtte flytte i større lokaler og ansætte mere personale men alligevel er Erik selv en del af den daglige drift da han vil være sikker på kvaliteten altid er tip top.

Klik ind via links for at se nærmere på leverandørene

johnstonebeef.com
hopballe.dk
kofraklitten.dk
jellingnaturkod.dk
lervanggaard.dk


RESTAURANT BØFFEN  |  V. STRANDGADE 1, 6950 RINGKØBING  |  TLF: 97 32 27 27  |  EMAIL: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.